Bezár X

Ha weboldala van kattintson ide!

Bezár X

Faragjunk együtt kopjafát
című könyvem, június 10-től itt lehet megrendelni

Faragjunk együtt kopjafát

Üveghajlítás minden ívben 24 óra alatt! (Ha hajlítósablon szükséges, akkor 72 óra alatt) KAPCSOLATFELVÉTEL


Üdvözlöm ólomüvegező weboldalamon

ÜDVÖZLÖM WEBOLDALAMON


10 éve foglalkozom ólomüvegezéssel, és elérkezettnek láttam, hogy megosszam Veletek a hosszú évek gyüjtését.Ha az ólomüvegezés érdekel az alábbi oldalakat ajánlom figyelmedbe: Tiffany, Órák, Oktatás,Lámpák, Tervezés, Tananyag

Sok sikert, és örömet az oldal használatához!
Elérhetőségeim

 

 Tiffany lámpákat bemutató csodálatos diabemutató, letölthető

Aki weboldalának első oldalán elhelyezi, az oldalam linkjét annak elküldöm egy olyan oldalam elérhetőségét ahol itthon nem kapható csodálatos képanyag tölthető le, vagy robbantott lámpa tervek, amik nagyon megkönnyítik a munkát.
Ahány oldalon, vagy ahány oldalam linkjét elhelyezitek, annyi különböző hozzáférést biztosítok újabbnál újabb anyagokkal. Csak egy e-mailt kell küldeni az oldal linkjéről ahol láthatom az elhelyezett hivatkozást valamilyen szövegből, amiben a Tiffany vagy ólomüvegezés szerepel. Hamarosan elérhetővé teszek egy kis segédeszközt, amivel könnyen lehet szerkeszteni egy gömbcikkelyt. Érdekes és könnyen használható. Kérlek Titeket, hogy az arra érdemesnek tartott fotóitokat töltsétek fel a megfelelő dobozokba, hogy egyre gazdagabb legyen a gyűjtemény mindannyiunk örömére. És használjátok a fórumot a szakmai és egyéb kérdések megvítatására. Ha valakinek szakmai elakadása van én is szívesen segítek ha tudok. Ha felíratkoztok a hírlevélre a tudomásomra jutott infókat megosztom.

Akit érdekel Magyarország területén ingyen házhozszálított Tiffany alapanyag, üveg hívja Tóth Csabát a 06 20 535 1305 telefonon, vagy érdeklődhet a csabathoth@gmail.com e-mail címen. Akik Ambrus Aladárra hívatkoznak10 % kedvezményt is kapnak. Egy furgon tele van mindenfélével és a helyszinen lehet válogatni. Telefonon nem árt jelezni az igényeinket. Rézfóli, cin, szerszámok is beszerezhetőek ezen az uton, söt bármi ami az ólomüvegezéssel kapcsolatos.

Óraszerkezetek Tiffany órákhoz, ingaóraszerkezetek, mágnesek, ólomüveghűtőmágneshez és ólommentes forrasztó ón most beszerezhető nálam is.

Ajánlott oldalak:

Tiffany lámpák nagy választékban Tiffany tanfolyam, ólomüveg oktatás
Ólomüvegező oldal Fafaragás, fafaragás oktatás
Fafaragó szerszámok, vésők, kések Késélezés, köszörülés
Ablakszigetelés bemarásos, szilikonos módszerrel Ólomüveg, fafaragás, ablakszigetelés


Ólomüveg Angolul Ólomüveg Németül Ólomüveg válogatások Ólomüveg Ablakok Ólomüveg Állatok Ólomüveg Díszek Ólomüveg Dobozok Ólomüveg Felülvilágítók Ólomüveg Képek Ólomüveg Lámpák Ólomüveg Mécsesek Ólomüveg Növények Ólomüveg Órák Ólomüveg Tükör Ólomüveg Vegyes Ólomüveg Oktatás, tananyag Ólomüveg Sablonok Ólomüveg Töltsd fel saját képeidet Ólomüveg Bannercsere Ólomüveg Leírás Ólomüveg Hírlevél Ólomüveg Fórum Ólomüveg Töltsd fel... Ólomüveg Sablonok Ólomüveg Oktatás